Vain veikkaamalla voit voittaaTuon mainoslause muutaman vuoden takaa pääsee aina välillä suustani, vaikka nykyään pelaankin urheilupelejä huomattavasti vähemmän kuin nuorempana. Silloin nuorena tuli pelattua oikeastaan mitä vain laukka-ja koirakisoista jääkiekkoon ja jalkapalloon - aamusta yöhön ja väliaikoina vielä online pokeria. 
Silloin tulivat tutuksi monet ulkomaalaiset vedonlyöntisivut jo niitä aiemmin tuttuna olleeseen Veikkauksen omiin tarjontoihin. Tuohon aikaan nimittäin Veikkauksen tarjonta oli huomattavasti  nykyistä suppeampaa.


Nykyään kun ikää on enemmän, en ole täysin unohtanut veikkaamista, vaan rajoittanut sen suomalaiseen Vakion pelaamiseen, sekä sen vihjaamiseen viikoittain paikallislehdessä, Lohjan alueella ilmestyvässä Ykkös-Lohjassa (sen printti ja Facebook sivuilla). Vakiosta pidän koska siinä on kesälle suomalaista jalkapalloa ja talvella brittifutista. Omia vihjeitä tehdessäni vierailen tasaiseen tahtiin  myös www.veikkaussivut.com sivustolla ja käyn lukaisemassa, mitä he kirjoittavat vihjeinä. Ei niillä välttämättä ole mitään merkitystä omiin teksteihin, mutta siitä huolimatta käyn siellä, koska eihän sitä koskaan tiedä. Toisten vihjeitä lukiessa voi saada omaan intuitioon vahvistusta (tai sitten ei).

Urheilupelaaminen on laji, jota pitää harrastaa ns. jatkuvasti, jotta on tunto siitä, mitä joukkueissa ja sarjassa tapahtuu. Sen tunteen yhdistämällä matematiikkaan, kertoimiin ja muihin pelaajiin sekä raakaan dataan, mitä joukkueista on saatavilla – muodostaa sitten yhdessä kokonaisuuden, jolla minä esimerkiksi teen joka viikko nuo vakiorivit porukalle. Vaikka teen koko rivin, julkaisen vain yhden ottelun teksteineen julkisesti – ja osumatarkkuus on ollut kohtalainen.

Urheilupelaaminen on parhaimmillaan kivaa ja ystävien seurassa vielä parempaa – on sitten paikanpäällä tai omalla kotisohvalla, mutta kuten kaikessa uhkapelaamisessa, pitää muistaa omat rajat ja asettaa ne heti alusta alkaen. Itselläni oli yhdessä vaiheessa tilanne, kun pelaaminen karkasi käsistä, mutta onneksi ei liian kauaa ja tuurikin oli mukana.

Yhteenvetona tämän päivän kirjoituksestani, urheilun seuraaminen on kivaa ja jännittävää jo sellaisenaan, mutta jos haluaa vielä piirun verran enemmän jännitystä – voi kokeilla tavalla tai toisella urheiluvedonlyöntiä. Et tiedä ennen kuin olet kokeillut ja nykyään jopa Veikkaus tarjoaa paljon vaihtoehtoja.

Kommentit

Suositut postaukset