Täydellä höyryllä eteenpäin

Ei siitä ole kauaa kun tajusin sen, että olen ollut yrittäjä reilun vuosisadan neljänneksen- aloitinhan jo virallisestikin silloin kesäkuussa 1989. Näiden vuosien aikana on tapahtunut vaikka mitä, mutta yhtenä punaisena lankana on ollut oma oppiminen, eteenpäin meneminen - ja tekemisessä on aina ollut mukana markkinointi ja sen liitännäiset.

Uusin luku alkoi jo vuonna 2007


Nykyhetkeen pääseminen tai saapuminen alkoi yhdestä pienestä lehtimainoksesta vuonna 2007. Silloisen liiketoiminnan resurssit mahdollistivat lisätoiminnan ottamisen, ja niin AdFox Oy päätyi myymään ja tekemään mainoksia paikallislehteen - kuka olisi uskonut mitä siitä syntyy.

Vuonna 2009 päättyi AdFox Oy:n liito pakkolaskuun ja siitä tuli opittua jotain ja "kovaan" ääneen sanoin, että nyt en palkkaa sitten ketään vaan teen yksin töitä. Sillä menolla päästiin aina vuoteen 2014 saakka ja viime vuonna palkkasin sitten seuraavat henkilöt. Tajusin vuosien aikana, että kehittyäkseni ja kehittääkseni yrittäjyyttäni, minun ja yritykseni on kasvettava - oli siis uskallettava ottaa se seuraava askel.

Seuraava askel on otettava nyt


Kuulin reilun viikko sitten Ison Arskan teemalauseen, joka suomennettuna on suurin piirtein "mitä teetkin, tee se täysillä 100+ prosenttisesti, varasuunnitelmat ovat turhia".
Niin se taitaa minullakin olla, varasuunnitelmia ei hirveästi ole, mutta eteenpäin mennään. Ylihuomenna torstaina allekirjoitan uuden yrityksen aloituspapereita ja helmikuussa pitäisi yrityksen olla jo toiminnassa ja maaliskuussa alkaa todellinen työnteko - näin ainakin on suunniteltu ja siihen on tehty laskelmat - täysillä mennään eteenpäin.

Uskalla luottaa itseesi


Yrittäjäurani aikana olen sekä tehnyt päätöksiä että vältellyt niitä - vältellessäni tai viivytellessäni, hommat eivät ole toimineet. Nyt voin vain uskoa ja luottaa, että tämä on oikea tapa edetä. Ja voin kertoa teille, että kukaan muu kuin minä ei tiedä, mitä on tulossa....

..Fox will rise again..

Kommentit

  1. NO onnee oikein olan takaa. Olen varma, että menestyt. Älä yhtään vähättele itseäsi, olet ammattilainen monella saralla ja hyvin miellyttävä yhteistyökumppani. Terveisin Eila Suomen Tarvikepalvelusta ja Katariinan kammarista, monivuotinen asiakkaasi - myös jatkossa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentoi kirjoitusta - ehkä me kehitymme sitä kautta.

Suositut tekstit