Tarinaa tarinan perään

Ehkä jo silloin vuonna 1989 kirjoittaessani YO-äidinkielessä kakkosaineeni auringon ja kuun välisestä vuoropuhelusta (ja sain 94 pistettä) mielessä oli, että tavalla tai toisella tekisin joskus töitä tarinoiden parissa.
Samana vuonna päätyäni ylioppilaaksi perustin ensimmäisen yritykseni, markkinointipalvelu AdFox tmi:n jonka toimialaa oli mainonta ja ohjelmapalvelut... tarinat olivat silloinkin vahvasti mukana.
Seuraava vaihe tuli 90-luvulla, kun kirjoittelin erilaisia lyhyitä tarinoita mielenkiintoisiin tarpeisiin ja kävin asuskelemassa ympäri Eurooppaan ja suoritin ohimennessä YO-ulkomaankaupan merkonomin tutkinnon ja tarinat jatkuivat.

Nykyaika


Vuonna 2008 puolivahingossa huomattiin paikallislehdessä tarve myyjille. Silloinen toimintani käsitti AdFox Oy:n kautta myynnin ja markkinoinnin aputoimintoja ja töissä oli puolisen tusinaa työntekijää - lähdettiin tekemään myyntiä ja SISÄLTÖÄ paikallislehteen.
Tuolla vuonna 2008 aloitetulla tiellä ollaan vieläkin näin vuonna 2014 - ainoa ero, että nykyään kirjoitan artikkeleita lehteen tukien lehden toimittajaa, teen videoita yrityksistä ja teen muutenkin pieniä tai lyhyitä tarinoita yrityksistä...

SOME - printti- netti ja videot


Olen aina pitänyt itseäni sisällöntuottajana, mutta se tapa, jolla oikeasti olen nykytilanteeseen päätynyt, on tarina jo itsessään.

#lohjaguru


Kommentit

Suositut postaukset