Joulu tulee - APUA!

Joulu on ihanaa aikaa, älkää käsittäkö minua väärin. Mutta tänä vuonna se vain on väärinä päivinä. Meillä firmassa suuri osa työstä liittyy paikallislehteen, kaupunkilehteen (www.ykkoslohja.fi) ja se ilmestyy keskiviikkoisin.... no ei se mitään mutta ensi viikolla joulu on juuri silloin...
Tästä seurauksena teemme siis lehden siten, että se jaetaan lauantaina 27.12 - hetkonen, mitäs uutisia siihen saadaan kun lehti pitää painaa 23.12???? Ihanuutta, ihanuutta - tai Mertarannan sanoin hunajaa.

No sitten päästään viettämään joulua rauhassa koska seuraavankin viikon keskiviikko on mahdoton yhtälö - on nimittäin Uusi Vuosi - ei ole jakelua eikä ole painoakaan.... eli tuli todellinen vapaakausi tuosta 22.12- loppuvuosi... tai töitä pitäisi tehdä, mutta ei ole hirveästi mitä tehdä paitsi kenties suunnitella tulevaa vuotta koko viikko ja syödä joululaatkoita ja - kinkkua.

Onneksi sitten tasaantuu, NOT. Nimittäin seuraava lehti tulee sitten sellaisella aikataululla, että lehti pitäis olla valmis maanantaiaamulla 5.1.2015 .......  hetkinen, onhan siinä torstai ja perjantai "normaali" päiviä.

Että sellainen loppuvuosi - ja lahjojakin pitäisi ehtiä ostella.

Hyvää joulua!

Kommentit

Suositut postaukset