Omistamisen dilemma

Olen ollut yrittäjä koko aikuisikäni, tulematta rikkaaksi, tekemällä töitä paljon.... Kesäkuussa tuli täyteen virallisestikin 25 vuotta yrittäjänä, se on mennyt siivillä- välillä ollaan lennetty taivaissa ja välillä on tullut mahalaskuja, mutta aina on löytynyt lisää lentobensiiniä eteenpäin.

Riskillä

Yrittämisessä on oma otteensa- se hullun vapaus, jota ei oikeasti ole, mutta joka oikeasti on (!). Aikoinaan tein monta vuotta töitä ilman loman lomaa - nykyään on pakko päästä lomille 3-4 kuukauden välein, se on vain pakko.... vaikka lomakaan ei ihan 100% ole lomailua... Mutta työntekijäksi varsinaisesti minusta ei enää ole, mutta kysymys kuuluukin onko minusta omistajaksi?

Omistaja- Pomo

Olen ollut niin itseni pomo kuin myös jo 19-vuotiaana muiden pomo (ilman koulutusta), mutta seuraavaksi pitäisi tehdä taas yksi iso päätös.. joka määrittelee taas tulevat vuodet eteenpäin. Ja yrittäjän pitää tehdä se päätös itse - sukulaisten ja pankin ja ystävien kanssa voi keskustella, mutta lopullisen päätöksen tekee yrittäjä, eli minä itse....

Tällä kertaa en edes pelkää riskiä, kyse on enemmänkin haluanko omistaa vai en...

Kommentit

Suositut postaukset