Kesäkuu tuntuu kaikelta muulta kuin kesältä

Eihän sillä periaatteessa paljoa väliä ole koska oma työ on tietokoneen ääressä ja asiakkaanluona tapahtuvaa.. mutta kyllä sitä jo vähitellen toivoisi sen kesän oikeasti alkavan. Viikko juhannukseen ja se menee hyvin täytetyn työviikon parissa.

Uusia projekteja kohden

Tärkeimmäksi kumppanikseni on viimeisten vuosien aikana muodostunut hieman yllättäenkin paikallinen kaupunkilehti Ykkös-Lohja (kuka olisi uskonut vuonna 2000). Lehden mukana olen päässyt tekemään niin toimituksellista sisältöä, sosiaalista mediaa kuin myös mainoksia niin nettiin kuin printtiin - guess what? Thats my job!
Ja lehden kautta ja sen mukana on sitten tullut myös uusia projekteja, jotka tällä hetkellä liittyvät lehden kehitykseen niin sisäiseen kuin ulkoiseen - joten kesäksi riittää puuhaa pääkopallekin.

Tuli sitten 25 vuotta täyteen

Jotenkin vielä muistan ne oman yrittämisen alkuhetket, mutta viime viikolla tajusin puolivahingossa, että olen virallisesti ollut yrittäjänä nyt 25 vuotta..... hupsista. Ohjelmatoimistosta tuli IT markkinoija ja sitä kautta telemarkkinointifirma ja nyt tehdään lehteä ja paljon paljon muuta.

Vuosien varrelle on mahtunut paljon kaikenlaista ja siitä kiitos ASIAKKAILLE, teidän kanssa on ollut pääsääntöisesti kiva tehdä projekteja - ja edelleen ja tulevaisuudessa. Ensi viikollakin on niin netti-kuin printtikampanjoita alkamassa sopivasti ennen juhannusta.

Hyvää Jussia kaikille!
Kommentit

Suositut postaukset