Joulu meni ja vuosi 2014 on oven takana

Joulu sitten meni ja kinkun viimeisiä siivuja syödessä on aikaa hieman katsella mennyttä vuotta. Tuloksellisesti vuosi oli pieni pettymys mutta kokemusta tuli taas paljon ja päätös keskittyä lomilla lukemaan ihmispsykologiaa tulee olemaan jatkossa tuloksia parantava asia.
Vuoteen mahtui paljon nettiprojekteja, mainoksia ja paljon mielenkiintoisia ihmisiä. Ja kuten kirjoitin, että tulos jäi alle budjetoidun niin siten taisi käydä monella muullakin ympäri maailmaa tämän laman takia. Itse yli 20 vuotta yrittäjyyttä takana niin väliin on mahtunut sekä niitä hyviä että huonoja vuosia.

Mitä jää vuodesta 2013 mieleen?

Vuosi oli työntäytteinen kuten niin monta edellistäkin, mutta onneksi sitä jaksotti hyvin muutamat reissut ulkomaille sekä työnpuolesta että lomaillen. Vuoden 2013 aikana kävi selväksi, että jatkoni Lohcase ry:n toiminnanjohtajan tuli tiensä päähän ja että vuoden 2014 pääkumppani on selvästi kaupunkilehti Ykkös-Lohja, jonka uusi 500% uudistettu kotisivusto avataa heti tammikuussa.
Jokainen projekti johon lähdin mukaan tai tekemään ei tänäkään vuonna onnistunut, mutta toivottavasti opin niistä jotain.. ainakin sen verran että vuodelle 2014 on mielessä uuden yrityksen perustaminen, josta olen jo niin Facebookiin kuin LinkedIniin kertonutkin.

Katse tulevaan

Ensi vuoteen on aikaa alle viikko ja uusi vuosi alkaa todellakin uusilla kujeilla ja yhteistyöni paikallisten ravintoloiden kanssa vain tiivistyy. Monessakin mielessä vuosi 2014 on kuin paluu 90-luvulle, jolloin tein projekteja ja töitä oikeastaan vain ja ainoastaan HoReCa-sektorille. Vuosi tuo tullessaan myös paljon uusia haasteita omaan osaamiseen ja toivottavasti taitoa ja energiaa riittää.

Hyvää Uutta Vuotta 2014


Kommentit

Suositut tekstit