Mitä se mainonta oikein on?

Olen nyt toiminut mainonnan ja markkinoinnin parissa yli 20 vuotta ja joka viikko törmään tilanteeseen, jossa keskustelen fiksun yrittäjän kanssa, henkilön kanssa jolla ei ole mitään perustietoja mainonnasta tai markkinoinnista - ideoita ja ajatuksia joo...


Mainonnan perusajatus on EROTTUA joukosta

Mainonnan tarkoituksena ei siis ole luoda samanlaisia mainoksia kuin muillakin on tai samanlaisia tarjouksia kuin muilla..... eikä ole mikään pakko ilmoittaa kilpailijan vieressä...

Mainonnan tarkoituksena on myydä

Jos yrittäjän hyllyillä tai varastossa on tavaraa, josta olisi kiva päästä eroon..... siitä voisi mainostaa aivan tavarakohtaisesti koska mainonnan vanha perusajatus A-I-D-A toimii!!

A-I-D-A

Eli ensiksi herätä huomiota vaikka flyereilla, nettikampanjalla Facebookissa tai sarjamainoksella lehdessä mutta ymmärrä samalla, että mainontaa pitää tehdä enemmän kuin yksi kerta - SARJASSA!
Sitten kun olet saanut huomiota, sinun pitää aikaansaada mielenkiinto ja se on mahdollista hyvällä palvelulla, hyvillä tuotteilla, hyvillä tarjouksilla, hyvän näköisellä logolla, erottuvalla mainoksella, hyvällä tapahtumalla - ei kaikkea yhdessä mutta sopivasti yhdistelemällä!
Huomion ja mielenkiinnon saamisen jälkeen pitää saada ostaminen helpoksi ja asiakkaalle tarve tulla ja ostaa.....
Näissä kaikissa pystyn auttamaan - testaa vaikka.

Kommentit

Suositut postaukset