Kesä meni - syksy tuli

Vanhaan tyyliin kesä oli omalla tavallaan hiljainen päättäjien ja mainostajien ollessa pääosin lomilla, joten töitä oli vain pienissä erissä. Nyt kun syksy on tulossa ja päättäjät palailevat on ilmassa uusien projektin tuoksua.
Ja joskus tuntuu jo siltä ettei päivän 24h riitä kaikkien pienten ja isompien töiden tekemiselle mutta vähitellen sitä saa jälleen varmasti kiinni omista rutiineistaan.

Toivomuksena luonnollisesti on, niinkuin joka syksy, että pienetkin yritykset ja yrittäjät alkaisivat vähitellen ihan oikeasti miettimään mitä, miten, kenelle, kuinka paljon... he myisivät ja miten pitäisi mainostaa ja markkinoida.

Tulevana talvena tulen varmasti lähestymään yrityksiä myös tämän palveluiden ja tuotteiden kehittämisen näkökulmasta mutta normaalit työni sisällöntuottajana niin webbi kuin lehtipuolelle välillä hämärtävät oman osaamiseni asiakkaiden silmissä, enkä itsekään muista sitä heille valottaa... pitäisi mennä varmaan itsekin jollekin sparrattavaksi, jotta muistaisi "elämän" tosiasiat.

Oli muuten hienoa tuossa muutama päivä kun minulle entuudestaan tuntematon yrittäjä kysyi minulta, olinko minä se "kettumies".... joillekin oli siis jäänyt nimeni ja adfox mieleen.. mutta ne nyt ovat mennyttä ja historiaa.

Työn iloa kaikille!

Kommentit

Suositut postaukset