Yrittäjille teemaillallisia Lohjalla

Olen monessa eri tilanteessa joutunut miettimään erilaisia tapoja, millä yrittäjiä saisi yhteen ja samaan paikkaan - on ollut seminaareja, myyntitapahtumia, otteluita tms.. ja aina se on ollut ja tulee olemaan yhtä haastavaa.

Teemaillalliset urheiluun liittyen/höllästi
Tänä vuonna (2010) olen saman haasteen edessä täällä Lohjalla kun tavoitteena on rakentaa Lohjan pallon edustusjoukkueen ympärille entistä parempi ja toimivampi yrittäjien ja yritysten verkosto. Yhtenä uutena asiana tässä projektissa on teemaillalliset, joiden tarkoituksena on koota 20-40 yrittäjää yhteisen pöydän ääreen hyvän ruoan pariin.... illallisia, joissa ei myydä eikä tyrkytetä vaan syödään hyvin ja tutustumaan toisiin paikallisiin yrittäjiin ja kuullaan samalla miten edustusjoukkueella menee.
Jokainen illallinen on teemoitettu maan mukaisesti, Ranska, Italia, Espanja ja Saksa ja ensimmäisen illan menu on tänään julkistettu:

Ranskalaista maalaispateeta salaattipedillä ja leipää
Coeur de filet Provencale ( häränfilettä, valkosipuliperunat)
Roquefort-juustoa, keksiä ja viikunahilloa
Mousse au chocolat ( suklaavaahtoa)
Kahvi

Jokainen, joka on syönyt hyvässä ravintolassa ja kuulee, että oheinen illallinen maksaa vain 65 €/hlö, voi itsekin todeta että nämä illalliset eivät ole rahankeruuta vaan verkottumista ja tutustumista ja toivottavasti tämä on yksi toimiva tapa saada yrittäjiä yhteisen pöydän ääreen - katsotaan miten käy.
Aiheesta lisää: http://www.ertuki.fi/lopaillallinen.html

Vajaat 10 viikkoa kotiavaukseen....

Kari

Kommentit

Suositut postaukset