Vetovoimaa Lohjan alueelle

Lohja on kasvava kaupunki, jonka hyviä ominaisuuksia ovat keskeinen sijainti, läheisyys pääkaupunkiseutuun, luonto ja perheille tarjottavat moninaiset mahdollisuudet ja rauhallisuus.
Mutta Lohjan alueelta puuttuu vetovoimaa.... yksi vetovoima tekijä on aina ollut menestyvä urheilujoukkue... ajatellaan vaikka Oulua ja Kärppiä... Rovaniemeä ja Ropsia.. Forssaa ja muutamaa vuotta sitten FoKoPoa.... Hämeenlinna ja HPK.. näitähän riittää. Vetovoimainen urheilujoukkue lisää nuorten perheiden ja miksei vanhempienkin perheiden asettumista alueelle, jos perheessä on urheilullista taustaa ja tahtoa. Lohjan kokoisessa kaupungissa Miesten Ykkösen ja jopa Veikkausliigan jalkapallojoukkueen vetäminen ja oleminen ei olisi mahdotonta - se vaatii työtä mutta se on mahdollista.
Menestyvä urheilujoukkue ei tuo vain menestystä joukkueen jäsenille vaan koko kaupungille ja sitä kautta myös mukana oleville tukijoille ja taustajoukoille - ei ole mitään parempaa kuin nähdä alun parinsadan katsojan määrät kasvavan pariin tuhanteen. Joku voisi sanoa että tämä on haihattelua, mutta kun se ei ole sitä - se on täysin mahdollista ja realistista - täytyy vain olla näkemystä, tahtoa, energiaa ja halua toteuttaa tuo näkymä.

Jotta vetovoimainen ja menestyvä urheilujoukkue on mahdollista, on mukana olevien tukijoiden ja yritystenkin huomattava kokonaisuus ja menestyvän urheilujoukkueen merkitys koko paikkakunnan kasvulle - eikö pankeille, liikkeille, teollisuuslaitoksille ja palvelualan yrittäjille olisi hyvä tietää että kaupunki kasvaa ja alueelle muuttaa uusia perheitä - uusia asiakkaita!

Markkinoinnillisesti parin tuhannen euron panostus vastaa yhden henkilön parin viikon työpanosta ja jos sillä ollaan oikeasti mukana rakentamassa ja kehittämässä jotain uutta - ei panostus mielestäni ole kovinkaan paha!

Jo tällä kaudella Lohjan Pallon miesten edustusjoukkueen ottelutapahtumat tulevat tarjoamaan entistä enemmän viihdykettä ja palveluita - meillä on vielä noin 9 viikko aikaa ennen kotiavausta saada lisää voimaa verkostoon kehittämään yhteisesti kohti yhteistä päämäärää!

Pelillisesti joukkueella on omat tavoitteet - mutta minulla on tavoitteena jo tällä kaudella 2010 luoda mahdollisuudet oikeasti joukkueen verkoston kehitymiselle.

Lähde mukaan - ota yhteyttä kari.oksanen@lohjanpallo.fi !!!

Kommentit

Suositut postaukset