Tieto ja liiketoiminnan jatkuvuus - yhteys?

Yrityksen liiketoiminta koostuu tietotaidosta eli osaamisesta ja liiketoiminnan mahdollistamasta tiedosta (asiakkaat, tuotteet, myynti, markkinointi).
Osaaminen on ihmissidonnaista ja tieto sekä ihmissidonnaista että tiedontallentamiseen liittyvää - ennen tieto tallennettiin paperille ja kirjoihin, arkistoihin. Nykyään luotamme tiedon tallentamiseen tietotekniikkaan, joka on tullut meille tutuksi viimeisten 20 vuoden aikana ja vaikka aikaa on kulunyt näinkin kauan, on tiedon käsittely ja arkistointikäytännöt meille vielä arkipäivästä puuttuvaa... useimmiten.
Kuinka monessa yrityksessä esimerkiksi yrityksen ehkä tärkein ja arvokkain omaisuus eli yrityksen asiakastiedot ja -tietokannat on varmistettu ja arkistoitu? Kuinka monessa yrityksessä niiden varmistaminen on kokonaan unohdettu tai se tehdään satunnaisesti?

Suomalainen toimittaja


Onneksi nyt on saatavilla suomalainenkin, luotettava, ratkaisutoimittaja tähänkin tarpeeseen.
Ei enää kiinteitä omia laitteita kuten arkistopalvelin, arkistonauhat, ylimääräiset kovalevyt...
Ei enää epäselvyyttä siitä, koska viimeisin tallennus on tehty ja kuka osaa palauttaa tiedot, tai edes tietää missä ne ovat...
Espoolainen Nexetic on tuonut markkinoille kilpailukykyisen ratkaisun niin käytönhelppouden kuin kustannustasonsa puolesta ja ratkaisuun kannattaa tutustua rauhassa.


Markkinoilla on vuosia ollut tuotteita ja ratkaisuja jotka toimivat suurinpiirtein niin kuin ne lupaavat ja mikäli ongelmia havaitaan, on suomalaisen asiakkaan ollut vaikea saada oikean tason yhteys valmistajaan, joka on saattanut olla USA:ssa tai esimerkiksi Intiassa. Siinäkin mielessä suomalainen valmistaja on tervetullut lisä vaihtoehtoihin - varsinkin kun tuote toimii.
Itse olen testannut kokeilemalla sitä ilmaiseksi - ja tuo linkki muuten on tällainen: http://www.nexetic.com/c/kokeile-ohjelmaa

Sen verran hiuksia revitään joka viikko jossain päin Suomea kun koneet hukkaavat tietoa tai käyttäjä vahingossa sitä tuhoaa, että jokaisen yrityksen tulisi miettiä itselleen toimiva tiedonarkistointi - Nexetioc tarjoaa siihen yhden varteenotettavan tavan.

Kommentit

Suositut postaukset