Facebook ja yritykset

Meni pitkän aikaa ennenkuin itse tein oman profiilin facebookiin eli naamakirjaan ja vielä siitäkin meni viikkoja, jollei kuukausia että oikeasti aloin sitä käyttämään, miksi?
Tätä kysymystä olen nyt muutaman kerran miettinyt ja vastaus taitaa olla ikä.... en ole ikäloppu enkä pidä itseäni vanhana mutta olen internetissä ja tietokoneiden kanssa nähnyt nämä skypet, messengerit, koulukaveri.comit, irc-galleriat yms ja ajattelin, että facebook nyt vain on yksi sellainen joita on ja tulee, mutta mitenkäs kävikään.

Sosiaalisesta mediasta
Erilaisten seminaarien ja töiden kautta olen mukana useammassa sosiaalisen median verkostossa mutta niistä ainoastaan tämä facebook näyttää oikeasti toimivan ja on todella kansainvälinen ja kasvava sekä sisällöltään että käytöltään - ja ennenkaikkea sopii myös yritysten käyttöön. Sosiaalisen median käytöstä yritysten markkinoinnista voi lukea todella paljon sekä asiaa, kommentteja ja tutkimuksia ja sen käyttö on minusta tietyissä tilanteissa hyväksyttävää ja tukee yrityksen kokonaismarkkinointia - riippuen tietysti yrityksen omasta toiminnasta ja toimintaympäristöstä (oman toiminnan luonne, tuotteet, palvelut, asiakkaaat)

Case: Facebook
Olen nyt viimeisten parin viikon aikana aktivoinut facebook-käyttäjä ja aloittanut niin oman yrityksen kuin asiakkaan ja muutaman projektin facebook sivut (ryhmiä ja sivuja) ja todennut että asiassa ei ole mitään pelättävää ja jos siitä suinkin on jotain hyötyä niin sinne vain - todella monet yritykset ovat jo sinne menneet koska se on helpohkoa eikä maksa kuin työn...
Oma sivuni pitäisi löytyä tämän linkin takaa. Ja esimerkiksi yhden asiakkaani facebook ryhmä löytynee tämän linkin takaa.

Jos facebook markkinointikanavana kiinnostaa ota yhteyttä....

t. Kari

Kommentit

  1. Niinhän se on että meidän 'vanhojenkin' on taivuttava mukaan nykyaikaan. Facebook on, olen huomannut, todella monen yrityksen uusi markkinointikanava. Sähköisen median kautta tavoittaa, ehkä, kohta paremmin kohderyhmänsä kuin perinteisesti 'paperilla'

    VastaaPoista
  2. ...ja valitettavasti itse olen jäänyt "koukkuun" yhteen Facebookin monista peleistä..
    ... vanhojen tapojeni mukaisesti tätä kestää muutaman viikon jonka jälkeen peli vaipuu unholaan..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentoi kirjoitusta - ehkä me kehitymme sitä kautta.

Suositut postaukset