Meillä on aina ollut kotona (minulla ja vaimolla) omat autot, koska oma työ vie tien päälle niin paljon, ettei yhdellä autolla ole mahdollista selviytyä (tai olisi mutta kun ei ole pakko....)... ja useimmiten meillä on vielä ollut yksi pienempi ja toinen vähän isompi auto.
Tällä hetkellä meillä on isompana autona 7-paikkainen, kymmenen vuotta vanha, V6 2,4l bensamersu, jossa on tilaa ja millä pääsee - on ilmastoinnit, kattoluukut, sisälämppärit ja tilaa vaikka sohvan tai sängyn kuljettamiselle.... mutta olemme huomanneet, että ei meillä oikeasti noin isoa autoa tarvita ja taidetaan nyt laittaa se myyntiin ja katsella sitten jotain pienempää ja paremmin nykytarpeeseen soveltuvaa kulkuneuvoa - ei pidä kuitenkaan erehtyä että meistä tai minusta olisi tullut yhtäkkiä täysi luonnonystävä, tilanne vain on sellainen että tämä auto on nykytarpeeseen verrattuna liian iso.

Autoissa ja niiden hankinnassa on paljon samoja asioita, mitä itse työssäni käsittelen asiakkaiden kanssa - on tuote, tarve, tunne - ja asiakkaalle rakennettu mielikuva, siitä mikä on oikein ja mikä on todellinen tarve.

Ensi viikolla minullakin on kivasti kiirettä kun pari uutta kotisivuprojektia alkaa ja parin pitäisi päästä ilmestymisvaiheeseen.Tuokin ylempi Mallun tallien kotisivuprojekti oli todella kiva tehdä ja jatkossakin on tulossa paljon mielenkiintoisia, haastavia ja erilaisia kotisivuprojekteja... ja saa nähdä parin seuraavan viikon aikana miten kehittyy Yrityssanomat ja sen tulevaisuus - odotan parasta ja toivon myös sitä että elo/syyskuussa Länsi-Uudenmaan yrittäjät kokevat positiivisen yllätyksen lukiessaan uutta Yrityssanomat lehteä.

Katsellaan ja tapaillaan

K.

Kommentit

Suositut postaukset