Yrityssanomat jaettiin lopulta tällä viikolla

Heips,

Taas on vajaat 5000 Läntisen Uudenmaan Yrityssanomia jaettu alueen yrityksiin ja seurattavaksi jää miten se tällä kertaa otetaan vastaan ja tuleeko meille asti mitään kommentteja - tai siis niitä jo tuli eilen, mutta tuleeko lisää??

Lehdessä kirjoitin mm. siitä, miten ongelmallista on ollut laittaa pystyyn uutta b-to-b aluelehteä, vaikka sillä onkin selkeä tarve ja "markkinarako", ja vaikka lehteä kohti olemme pystyneet juuri ja juuri jo nyt ensimmäisen vuoden aikana tekemään tulosta, tarvitsemme lisää voimaa taustalle.

Lisävoimia?

Niin, Yrityssanomat ja AdFox Oy ovat yhä minun 100% omistamia ja siten myös strategisesti liikaa yhden hengen tuotoksia vaikka myyntiin ja sisältöihin vaikuttavat kaikki firmassa työskentelevät, mutta tulevaisuus olisi varmasti turvallisempi ja jopa parempi jos yrityksellä olisi laajempi sekä osaamis- että omistajuuspohja.

Lisävoimia tarvitaan tuomaan yritykseen tarvittua pääomaa, jolla tuodaan Yrityssanomia tutuksia yrityksille suunnatuissa "täsmäiskuissa" sekä mahdollistamaan Yrityssanomien 2-3 sivun tuottaminen lehteä kohti myös ruotsinkielellä sillä niin Läntisellä kuin Itäisellä Uudellamaalla ruotsinkielen asema on aivan erilainen kuin esimerkiksi jossain Tampereella... itsekin jonkin aikaa Ruotsissa asuneena sen tavallaan ymmärrän, mutta samalla joudun toteamaan että nykyresurssien kanssa ruotsinkielentaitoinen artikkeleita ja myyntiä hallitseva henkilö saattaa osoittautua mahdottomaksi löytyä... siksi toivonkin todella, että löydämme ainakin pari paikallista kehittämishaluista henkilöä, jotka uskaltavat sekä kehittää että panostaa omia varojaan tällaiseen toimintaa, joka siis alusta lähtien on ollut taloudellista tuottavaa (ei paljon, mutta tuottavaa kuitenkin).

Blogin merkitys?

Olen joskus sitä miettinyt että miksi aloitin blogin kirjoittamisen www.adfox.com sivustolla, ja sitten myöhemmin täällä ja päädyin tulokseen, että halusin kirjoittaa mutta en laittaa kirjoituksia automaattisesti menemään sähköpostitse valituille ryhmille - näin täällä, riippuu lukijasta itsestään tilaako blogini itselleen van käykö vain silloin tällöin katsomassa mitä olen tällä kertaa kirjoitellut... toivottavasti mahdollisimman moni tilaa tai ainakin käy lukemassa säännöllisesti sillä mitä enemmän lukijoita, sitä useammin alan kirjoitella + sisältää kirjoituksiini ideoita ja ajatuksia liittyen enenevässä määrin markkinointiin ja myynnin kehitykseen.

Katsellaan, kuunnellaan ja kirjoitellaan (saat rauhassa kommentoida, jotta pääsen niihinkin vastailemaan)..

t.

K.

Kommentit

Suositut postaukset