Älä epäröi kysyä

Näiden yrittäjä vuosieni varrella olen erilaisissa tehtävissä ja projekteissa tavannut satoja yrityksiä ja keskustellut satojen yrittäjien, niin nuorien kuin eläkkeellä olevien, kanssa sekä itse yrittämisestä, yrityksen toiminnasta ja kehityksestä kuin myös mainonnasta, markkinoinnista ja yleensäkin jutellut ja keskustellut.

Jos sinulla on aikaa, olet lähellä Lohjaa, soita ja tule kahville. Jutellaan mainonnan ja markkinoinnin mahdollisuuksista juuri sinun tarpeisiisi ja palveluihisi mitoitettuna. Tottakai, jos oma ammattisi on web-sivujen tekijä tai mainonnan ammattilainen, ei keskustelumme välttämättä koidu kovinkaan hedelmälliseksi mutta jos oma ammattitaitosi on aivan muualla - esimerkiksi tiedät autoista kaiken, olet loistava myymään muttereita, osaat korjata kaiken mikä liikuu tai tiedät kaiken mitä on tiedettävissä tietokoneiden "sielunelämästä", voin olla että minun ja sinun tapaaminen on hedelmällistä molemmille - sinä saat sparraajan markkinointiin ja kentien uusia asiakkaita palveluideni kautta ja minä saan uuden asiakkaan - ota rohkeasti yhteyttä.

Jos ja kun tulet käymään meidän toimistolla, on se sama onko sinulla Lada vai Aston Martin, tarjolla on kuitenkin aina kahvia ja teetä ja keskustelukumppani, mikäli satun olemaan paikalla..

Eli soita etukäteen ja kysy, kysyminen ei maksa mitään eikä sitä turhaan ole käytetty sananpartta "ei kysyvä tieltä eksy". Yksikään mainontaan tai markkinointiin liittyvä kysymys ei ole liian tyhmä esitettäväksi ääneen eikä mainonnassa tai markkinoinnissa ole mitään välttämättä 100% oikeata tai 100% väärää tapaa tai vastausta.

Ennenkaikkea, jos sinulla on kysymys joka vaivaa tai tehtävä joka liittyy omaan osaamiseeni, mutta sinulle hieman hankalampi - ota yhteys ja muista, että olen vuosieni varrella tavannut jos minkälaista "taaplaajaa", joten eiköhän se onnistu sinunkin kanssasi, ainakin peruskeskustelu.

t. K

Kommentit

Suositut tekstit