WebSite Flipping Suomeen

No joo,
Ei tässä ole kysymys mistään mullistavasta uutuudesta, kysymyksessä on vain uusi markkinointi ja työskentelytapa www-sivustojen uusinnalle.

Olet varmaan tv:ssä sattunut eri kanavilta näkemään erilaisia sisustus ja flip-that-house ohjelmia, niin tämä WebSiteFlipping on aivan sama juttu eli etsitään vanhentunut www-kotisivu ja edetään tietyn prosessin myötä eteenpäin niin että lopulta vanhentunut sivusto on flipattu eli se on saanut uuden nykyaikaisen ilmeen, joka sekä toimii että myy paremmin kuin vanha.

Mitä taitoja tarvitset?
Lähinnä jonkinlaista silmää asioille, energiaa ja uskoa itseesi. Kun ajattelee minuakin niin olen melkein 10 vuoden aikana suunnitellut varmaan 200-300 kotisivua, osan Suomeen mutta suurimmanosan muualle - kaikki eivät ole menneet läpi eli draftit eli leiskat ovat jääneet käyttämättä mutta luulisin että yhä tänäkin päivänä tekemiäni tai suunnittelemiani sivustoja on satakunta käytössä - ja täytyy myöntää että kaikkia niitä en referenssilistalleni laittaisi.

Nyt on kuitenkin sen verran kuuma, että meikäläinen lähtee suihkuun ja jatkaa kirjoittamista taasen myöhemmin, mutta jos kiinnostuit aiheesta ota yhteyttä, kommentoi, seuraa...

Do what ever you like.

Rgs

K. aka eRoomPro

Kommentit

Suositut postaukset