Kuuma, kuuma ja kuumempi

Eteläisessä Suomessa eletään keskellä helleaaltoa ja radiosta saadaan kuulla päivittäin kuinka liikkumista ulkona keskellä päivää pitäisi välttää, hattua päähän ja aurinkovoidetta iholle.... tuntuu, että ollaan ihan muualla kuin Suomessa.

En valita, vaikka itse vietänkin vielä parhaimmat tunnit toimistolla, sillä silloin niinä harvoina päivinä kun meillä ei ole tällaisia helteitä niin niitä kaivataan, ja nyt kun ne ovat niin huomataan ettei se niin herkkua olekaan neljän seinän sinällä oleminen tällä säällä.

Onneksi toimistolla ilmastointi toimii varsin hyvin ja työt sujuvat eteenpäin ja näin kesäkuun viimeisinäkin päivinä niitä työtehtäviä riittää varsin hyvin, joskin täytyy myöntää että kyllä se meilläkin se yritysten hermostuneisuus ja varovaisuus näkyy, ehkei niin pahasti kun jollain muilla aloilla, mutta näkyy kuitenkin.

Tänä kesänä, kun laitoin tuon www.ertuki.fi toiminimen käyntiin ja sille alan ohjata kaikki IT/kotisivut yms projektit, ei omasta lomastani taida jäädä kuin toivomus ja heinäkuun pitkät viikonloput, jotka saavat toimia tämän kesän lomina sillä töitä pitää tehdä, jotta niitä olisi myös syksyllä.

Elokuussa jatkuu taas hulinat Yrityssanomien parissa ja syksyllä tarkoituksena on laajentaan tuota toista Keskisen Uudenmaan Yrityssanomia kattamaan myös itäinen Uusimaa, joten kiirettä piisaa jo etukäteen syksyllekin.

Tällä viikolla on jaettu uusin Läntisen Uudenmaan Yrityssanomat ja laitan sen vielä loppuviikosta tuonne www.lu-yrityssanomat.fi kotisivuillekin, ja siitä lehdestä ehkä mielenkiintoisin artikkelijuttu on itselleni tuo missä kerroin, että etsimme paria aktiivista sijoittajaa, jotka sekä haluavat olla mukana kehittämässä alueen yritysverkostoja mutta myös mukana kehittämässä ja omistamassa lehteä - saa nähdä tuleeko minkäänlaisia vastauksia.

Nyt on vielä aamu - aamukahvi edessäni ja teksti loppuvaiheessa - palaillaan taas kun seuraavan kerran muistan tämänkin blogini. Nyt juon kahvin loppuun ja lähden toimistolle - siellä ne työt odottavat tekijäänsä.

t. K.

Kommentit

Suositut tekstit