Jaoimpahan firman

Kesäkuun alussa minulla tuli täyteen 20-vuotta yrittäjänä ja firman toiminta on niin kaksijakoista että tein päätöksen jakaa firma kahtia ja siitä syntyi nykytilanne:
Markkinointipalvelu AdFox Oy, jatkaa b-to-b lehtien julkaisemista alueellisesti sekä muun artikkeliluonteisen sisällön tuottamista paikallislehtiin yms sekä mainosten tekemistä niin lehtiin kuin muutenkin printti tarpeisiin. AdFox Oy jatkaa myös vanhojen asiakkaiden ja uusien asiakkaiden kanssa kaikissa printtitarpeissa sekä markkinointi ja viestintätarpeissa.
www.adfox.com

Uutena yritykseni syntyi aluksi toiminimi: ER-tuki, joka ottaa hoitaakseen kaikki IT-luonteiset palvelut, jotka ovat tähän saakka olleet AdFox Oy:n toiminnassa mukana, mutta jotka eivät välttämättä yrityksen nykyluonteeseen kuulu niin selvästi.
ER-tuen palveluihin kuuluu web-sivujen tuotanto, analysoinnit ja muutokset kuten myös internet mainonta ja muut mahdolliset projektit liittyen uusiin web-mahdollisuuksiin.
ER-tuki palvelee myös tietoturva, dokumenttien ja projektienhallinnan parissa - ei yksin - mutta asiantuntijaverkoston avulla - tässä on kyse verkostosta, joka on syntynyt AdFox Oy:n 20 toimintavuoden aikana.

Tällä jaolla toivon yrityksen toimivan myös seuraavat 20 vuotta.

t. K

Kommentit

Suositut postaukset